On-line rezervacije

Na spletni strani apartmajev Ineta smo vam omogočili spletno rezervacijo le teh. Preverite ponudbo in rezervirajte svoj dopust iz domačega naslonjača!

Preverite kako preprosto je!

1. izberiteapartma
2. preveritezasedenost
3. opraviterezervacijo

rezervacija >>

Imate vprašanje?

Pokličite ali pišite nam z veseljem vam bomo pomagali.

E: info@namorje.com
T: +386 (0)2 88 79 500
F: +386 (0)2 88 71 224
G: +386 (0)41 422 043

V času sezone:
T: +385 (0) 23 388 759

Destinacija

Sveti Filip i JakovKraj Sv. Filip i Jakov se nahaja v srednjem delu Dalmacije na Hrvaškem. Če potujete vzdolž Jadranske obale ga najdete med Zadrom in Šibenikom.

Ponaša se z izredno lepo urejeno plažo, kjer ne manjka mivke in peska, velik del plaže pa je lepo urejen z betoniranimi površinami.

Plaža se razprostira v dolžini tri tisoč in več metrov na obeh straneh kraja. Gostinske kot tudi ostale prireditve ponujajo gostom obilo zabave in užitka. V neposredni bližini pa je mesto Biograd na moru, do katerega se ob večernih urah mnogi sprehajajo ob obali in kjer je obilo zabave in veselja tudi v večernih urah.

Iz Sv. Filip i Jakova so možni krajši enodnevni organizirani izleti z ladjo v bližnji svetovno znan narodni park »KORNATI«. Prav tako si je možno ogledati tudi park »SLAPOVI KRKE«, ali pa park v visokogorju Velebita, kjer izvira reka Zrmanja. Le nekaj kilometrov proč od Sv. Filip i Jakova se nahaja veliko sladkovodno »VRANSKO JEZERO«, oddaljeno od morja le nekaj 100 m.

Sveti Filip i Jakov